Nieuw pand Auto inside

Nieuw bedrijfspand Auto inside

Auto inside is verhuisd naar een nieuw bedrijfspand. Vanaf heden is de werkplaats en winkel aan de Moesdijk 4 niet meer open. De nieuwe locatie aan de Fahrenheitstraat 20 C2 te Weert is gereed.

Heeft u informatie nodig: het beste kan u ons een berichtje sturen vanuit het contact menu hier op de site,

ūüďě 0495548112 Of app/sms naarūüďĪ¬†0624619080¬† Mail: info@auto-inside.nl

    

Via onderstaande link ziet u de ontwikkelingen tot en met de aanbouw van het nieuwe pand

http://www.auto-inside.nl/project/nieuw-pand-auto-inside/

algemen voorwaarden

We willen, via deze weg laten weten dat auto inside zijn algemene voorwaarden heeft gewijzigd, Deze gaan in per 01-03-2023. Ons bedrijf en de diensten die we aanbieden blijven zich ontwikkelen, de eerste deponering was nog van het jaar 2000 dus tijd voor een update. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de kvk onder nummer:12041806

http://www.auto-inside.nl/project/algemene-voorwaarden-auto-inside/

 

sms / whatsapp nummer Auto inside

Auto inside is niet altijd telefonische bereikbaar, om dit op te pakken is er een sms / whatsapp nummer. Dit nummer is alleen voor berichten, u kunt mij niet bellen op dit nummer!  het sms/whatsapp nummer is +31624619080  

https://web.whatsapp.com/

het vaste nummer is uiteraard nog beschikbaar tijdens openingstijden: 0495548112

service vragen ?

Service vragen?

Bijna dagelijks word ik gebeld / gemaild met service vragen omtrent elders aangeschafte auto elektronica.

Veelal gaat het om autoradio’s of car stereo, welke via internet ( o.a. m-markt / ol.com of ali) zijn aangeschaft.

Tijdens het aankoop proces overheerst de vreugde over de lage (internet) prijs, echter bij het installeren komt er wat tegenslag.

Het meest makkelijk is om nu technische ondersteuning te vragen bij de verkoper. Wat blijkt:  de internetboer weet hier geen raad mee of spreekt chinees.

Nu komen ze radeloos bij mij, vaak om kosteloos raad in te winnen, deze car audio specialist heeft wel de nodige kennis en ervaring.

En word verwacht dat ik mijn jaren lange kennis en ervaring maar deel als service.

Echter deze car audio specialist geeft hierin geen gehoor.

Op al onze aankoop zit service, garantie en de mogelijkheid om de bij auto inside aangeschafte goederen te laten monteren.

Auto inside zal altijd, alleen tegen vergoeding, technische ondersteuning geven op elders aangeschafte goederen.

Dakkoffer / Dakdrager huren?

 

Auto inside kan u helpen met een dakkoffer.

u kunt bij ons terecht voor het huren van o.a.:
-Dak koffer
-Dak dragers
-Sneeuw kettingen

OPM: Enkel indien u auto beschikt over een open dak rails, heeft u geen dakrails op de auto hebben we geen montage mogelijkheid om de koffer te plaatsen.

Match audio upgrade

Het upgraden van het originele systeem was tot voor kort een enorm karwei. Met de laatste generatie versterkers van Match, welke gemaakt worden door audiotec fischer in Duitsland, is dit sterk vereenvoudigd. Alle Match producten zijn uitgerust met een digital sound processor (dsp), deze dsp versterker zorgt er voor dat er veel meer instellingen en vermogen voorhanden is terwijl de originele installatie behouden blijft.

Wij werken met speciale verloopkabels waardoor er nooit  in de originele kabel  geknipt wordt. Uw auto blijft dus volledig origineel.

Er zijn diverse Match versterkers leverbaar maar bij auto inside o.a. gebruiken we de Match PP62DSP, de reden hiervan is dat we deze volledig zelf kunnen programmeren en het geluid dus zo kunnen inregelen zoals u het wilt hebben. Ook kunt u de Match PP62DSP meenemen naar een volgende auto.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw auto? vraag gerust naar een demo en laat u verwonderen.

 

 

Auto diefstal

De diefstal van personenauto’s blijft afnemen.¬†In de eerste zes maanden van 2016 zijn 4.776 personenauto’s gestolen. In dezelfde periode in 2015 waren dat er 5.180.

Dit is een kleine daling van 6 procent. In dezelfde periode van dit jaar¬†daalde het aantal diefstallen met 7 procent, zo¬†blijkt maandag uit cijfers van¬†Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc).¬†Als deze trend zich doorzet kan het totaal¬†aantal gestolen auto’s in een jaar¬†voor het eerst onder de tienduizend komen.

Er zijn diverse redenen voor de daling. Zo worden auto’s steeds beter beveiligd met een auto alarm, startblokkering of voertuig volg systeem.

 Auto inside kan u helpen om uw heilige koe beter te beveiligingen!

Wij zijn leverancier van onder andere: