SCM certificaat geldigheid en check.

 

Op de website van Kiwa SCM is er een nieuwe kentekencheck beschikbaar. Nieuw is dat er ook een functie is waarbij particulieren een mail kunnen ontvangen wanneer hun certificaat (bijna) verloopt.

Kentekencheck

De meeste certificaten die worden uitgegeven hebben een bepaalde geldigheidsduur. Certificaten voor alarmsystemen voor personenauto’s zijn bijvoorbeeld na afgifte drie jaar geldig en moeten daarna jaarlijks gekeurd worden. Met de zoekfunctie kan men inzien of een certificaat op het voertuig nog geldig is en eventueel wanneer het systeem gekeurd dient te worden.

Wanneer er meerdere SCM certificaten zijn geregistreerd, wordt het SCM certificaat waarvan de geldigheid het eerst verloopt of is verlopen weergegeven. Voor meer informatie over uw SCM certificaat kunt u met Auto inside contact opnemen.

Notificaties

Wilt u een mail ontvangen wanneer een certificaat (bijna) verloopt? Wanneer u zich aanmeld voor de notificaties wordt aangegeven wanneer het certificaat verloopt. Zes weken voordat het certificaat verloopt, krijgt u een herinnering dat er een periodieke keuring moet worden uitgevoerd. Wanneer het certificaat is verlopen wordt er nogmaals een mail gestuurd. Zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden.

Voor de notificaties moet u zich zelf aanmelden, dit gaat niet automatisch. Wanneer het certificaat al is verlopen, of als het certificaat geen geldigheidsduur heeft (mechanische beveiligingssystemen en af-fabriek startonderbrekers voor personenauto’s) kunt u zich niet aanmelden voor de functie.

Bekijk hier de kentekencheck.

Auto inside is erkend scm inbouw station, bij ons kunt terecht voor de controle van uw alarm. ook kunnen wij uw certificaat kiwa scm verlengen ( bij 100% werkend alarm)

 

sms / whatsapp nummer auto inside

Auto inside is niet altijd telefonische bereikbaar, om dit op te pakken is er een sms / whatsapp nummer. Dit nummer is alleen voor berichten, u kunt mij niet bellen op dit nummer!  het sms/whatsapp nummer is +31624619080  

https://web.whatsapp.com/

het vaste nummer is uiteraard nog beschikbaar tijdens openingstijden: 0495548112

 

Match audio upgrade

Het upgraden van het originele systeem was tot voor kort een enorm karwei. Met de laatste generatie versterkers van Match, welke gemaakt worden door audiotec fischer in Duitsland, is dit sterk vereenvoudigd. Alle Match producten zijn uitgerust met een digital sound processor (dsp), deze dsp versterker zorgt er voor dat er veel meer instellingen en vermogen voorhanden is terwijl de originele installatie behouden blijft.

Wij werken met speciale verloopkabels waardoor er nooit  in de originele kabel  geknipt wordt. Uw auto blijft dus volledig origineel.

Er zijn diverse Match versterkers leverbaar maar bij auto inside o.a. gebruiken we de Match PP62DSP, de reden hiervan is dat we deze volledig zelf kunnen programmeren en het geluid dus zo kunnen inregelen zoals u het wilt hebben. Ook kunt u de Match PP62DSP meenemen naar een volgende auto.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw auto? vraag gerust naar een demo en laat u verwonderen.

 

 

Auto diefstal

De diefstal van personenauto’s blijft afnemen. In de eerste zes maanden van 2016 zijn 4.776 personenauto’s gestolen. In dezelfde periode in 2015 waren dat er 5.180.

Dit is een kleine daling van 6 procent. In dezelfde periode van dit jaar daalde het aantal diefstallen met 7 procent, zo blijkt maandag uit cijfers van Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc). Als deze trend zich doorzet kan het totaal aantal gestolen auto’s in een jaar voor het eerst onder de tienduizend komen.

Er zijn diverse redenen voor de daling. Zo worden auto’s steeds beter beveiligd met een auto alarm, startblokkering of voertuig volg systeem.

 Auto inside kan u helpen om uw heilige koe beter te beveiligingen!

Wij zijn leverancier van onder andere: