FAQ

 • Waneer is Auto inside open: we proberen de regulieren openingstijden aan te houden, echter auto inside heeft ook regelmatig werk op locatie. de openingstijden op Google zijn leidend en deze kan ik per dag aanpassen.
 • Hoe kan ik Auto inside het beste bereiken: naast het regulieren telefoon nummer 0495548112 kan u ons het beste bereiken via het berichten menu hier op de site bij contact. we nemen dan zsm contact met u op. soms ben ik druk met werk en of klanten dat ik niet altijd de gelegenheid heb om de telefoon op te nemen.
 • wat kost…..? Het werk wat Auto inside uitvoerd is vaak maatwerk, gezien de huidige markt is het niet meer plug en play. Auto inside probeert altijd een indicatie af te geven vooraf aan een offete uitwerking. helaas komt het vaak voor dat we een hele offerte uitwerken ( wat vaak veel tijd in beslag neemt) en de klant een ander beeld had van de kosten.
 • Kan ik me eigen producten laten installeren? eigen materiaal willen we eerst altijd in voorschouwing nemen in combinatie met de auto waar in het gemonteerd moet worden, is het voor ons haalbaar om te monteren zal een indicatie van de kosten worden gegeven, wij monteren eigen materiaal altijd tegen het lopende uurtarief en excl inbouw materiaal, op eigen materiaal inbouw zit uiteraard geen garantie.
 • Ik heb een vraag over en of storingen over spullen die niet bij u zijn aangeschaft, kan u mij helpen? Auto inside geeft enkel garantie, after sales en ondersteuning op de door bij ons aangeschaften goederen. indien u technische of ondersteunende vragen heeft op elders aangeschafte materiaal, adviseren we om contact op te nemen met uw verkoper. ( zie item nieuws/ service vragen op de site)
 • ik sta bij u aan de winkel maar er is niemand daar? zie: waneer is auto inside open.
 • ik heb iets bij u gekocht, hoelang heb ik garantie en wat zijn uw leverings voorwaarden: onze algemene voorwaarde zijn gedopeneerd bij de kvk onder nummer 12041806
 • ik wil een opdracht inplannen of spullen in de winkel bestellen moet ik een aanbetaling doen? ja, op alle overeenkomsten geld een afname verplichting, de aanbetaling dient als reservering voor de werkplaats, zie ook de alg. voorwaarde.
 • ik wil iets aankopen bij Auto inside maar wil een goed voorstel: Auto inside streeft naar een eerlijk prijs / kwaliteit beleid, heeft u iets online gezien maar wil u liever bij een lokale winkel kopen kom even langs in de winkel om te kijken of we een mooi voorstel kunnen doen.
 • kan ik korting krijgen? onze pakketten zijn all in incl een korting op het inbouw tarief, heeft u andere vragen, kom eens langs in de winkel om te kijken of samen tot een deal kunnen komen.
 • is Auto inside een geronomeerd bedrijf? Auto inside is al meer dan 22 jaar het inbouw centre van Weert en omstreken, de klanten waarderen ons hoog zie google review en of facebook review.

Wij zijn leverancier van onder andere: