Over Auto Inside

Na als personeel in dienst te hebben getreden bij een gerenommeerd inbouw center. Is in augustus 2000 Auto Inside ontstaan uit een overname.
Auto Inside is begonnen aan de Stationsstraat in Weert. Door service- en kwaliteit gericht te werken hebben we bestaande maar ook nieuwe klanten kunnen helpen met alles wat te maken heeft met elektronische auto-accessoires.
In 2007 is Auto inside verhuisd naar de moesdijk net buiten het centrum van Weert,
Waar er de afgelopen jaren vele inbouw werkzaamheden met succes zijn volbracht.

Om de werkzaamheden, comfort en uitstraling naar een hoger niveau te brengen is er Eind 2021 besloten om een eigen bedrijfspand te kopen.
Het pand maakt onderdeel uit van een bedrijf verzamel gebouw welke
gelegen ligt aan de Fahrenheitstraat 20C2 te weert, hier zitten we centraal zowel voor de particulieren als zakelijke klant.

We hebben op deze locatie ruime ”gratis” parkeergelegenheid en kunnen met een uitgebreide werkplaats goed uit de voeten. Door het constant luisteren naar de vraag van de consument, het bij houden van trends en volgen van cursussen zijn we op de hoogte van de laatste technieken en mogelijkheden om uw auto te voorzien van de juiste uitbreiding of aanpassing.
Auto Inside kiest altijd voor A-kwaliteit, wij bieden dan ook geen producten aan waar we zelf niet achterstaan.
Ook voor de montage in uw auto werken we met de juiste materialen en gereedschappen. Dit om de klus op de juiste maar ook nette manier uit te kunnen voeren.

U geeft om uw auto, wij ook!

Wij zijn leverancier van onder andere: