Nieuw Pand Auto-inside

Via deze link willen we u op de hoogte houden van de bouw van het nieuwe bedrijfspand van Auto inside.

Om de werkzaamheden, comfort en uitstraling naar een hoger niveau te brengen is er Eind 2021 besloten om een eigen bedrijfspand te kopen, welke op dit moment word gerealiseerd. gezien de onzekere tijd en de problemen met materiaal is de eind datum al een paar keer uitgesteld, de ruw bouw zou klaar moeten zijn eind 2022.

Zoals de planning nu voorziet kan het denkbaar zijn dat Auto inside in deze periode wat moeilijker bereikbaar is, dit komt door dat de huidige huurovereenkomst aan de moesdijk per 30-10-2022 is beëindigd en het nieuwe onderkomen aan de Fahrenheitstraat te weert nog niet volledig bedrijfsklaar is. Auto inside is uiteraard wel bereikbaar via de bekende kanalen, maar een bezoek aan de winkel / werkplaats is in de periode 03-2023 niet mogelijk, of enkel op afspraak !

Via onderstaande link een overzicht van de bouw van feb t/m Juni 2022:

https://youtu.be/8O6dipfDR2o

update september 2022:

update Oktober 2022:

update November 2022,

Het bedrijfspand in wind en waterdicht en inmiddels de sleutel ontvangen, nu zijn we druk bezig om de binnenkant bedrijfsklaar te maken, de levering van elektriciteit is bevestigd en staat gepland voor 01-2023.

Update December 2022

Inmiddels druk bezig met het inrichten en bedrijfsklaar maken van het pand, de toilet en keuken deel staat inmiddels, de brug is ook gemonteerd en de volgende stap is de verdiepingsvloer, om extra ruimte te creëren is gekozen om een groot deel van de ruimte te voorzien van een verdiepingsvloer.

Update Januari

De verdiepingsvloer is gemonteerd, nu de volgende stap is de begane grond vloer laten behandelen met een coating laag.

Update Februari

inmiddels is er begonnen met de aanleg van de nuts voorzieningen en de bestrating word deels gelegd.

Het bedrijfsklaar maken van het pand, de vloer is gecoat, verlichting aanleggen, balie is geplaatst.

 

Update Maart,

De laatste fase van de verbouwing zit er aan te komen, de komende tijd is Auto inside nog gesloten voor een bezoek aan de winkel / werkplaats. We plannen eerst de lopende en geplande klussen in die al geruime tijd op de plank liggen. U kan auto inside telefonisch of via de mail bereiken met u vraag. Dan nemen we zsm contact met u op,

Planning zoals nu er voor staat , 1e week april open.

Op dit moment kan u terecht voor een aantal kleine klusjes en werkzaamheden, dit altijd vooraf in overleg. informeer naar de mogelijkheden of auto inside u van dienst kan zijn. u kan mij het beste bereiken door:

  • een mail te sturen naar info@auto-inside.nl
  • een sms of app te sturen naar 0624619080