Nieuw Pand Auto-inside

Via deze link willen we u op de hoogte houden van de bouw van het nieuwe bedrijfspand van Auto inside.

Om de werkzaamheden, comfort en uitstraling naar een hoger niveau te brengen is er Eind 2021 besloten om een eigen bedrijfspand te kopen, welke op dit moment word gerealiseerd. gezien de onzekere tijd en de problemen met materiaal is de eind datum al een paar keer uitgesteld, de ruw bouw zou klaar moeten zijn eind 2022 (10-2022). de huidige aanvraag bij Enexis voor de stroom is aangevraagd maar is helaas nog niet ingepland, we houden goede hoop.

Zoals de planning nu voorziet kan het denkbaar zijn dat Auto inside in deze periode wat moeilijker bereikbaar is, dit komt door dat de huidige huurovereenkomst aan de moesdijk per 30-10-2022 is beƫindigd en het nieuwe onderkomen aan de Fahrenheitstraat te weert nog niet volledig bedrijfsklaar is. Auto inside is uiteraard wel bereikbaar via de bekende kanalen, maar een bezoek aan de winkel / werkplaats is in de periode 11-2022 / 12-2022 niet mogelijk. zodra er meer bekend is zullen we dit z.s.m. kenbaar maken.

Via onderstaande link een overzicht van de bouw van feb t/m Juni 2022:

https://youtu.be/8O6dipfDR2o

update september 2022:

update Oktober 2022:

Laatste update November 2022,

Het bedrijfspand in wind en waterdicht en inmiddels de sleutel ontvangen, nu zijn we druk bezig om de binnenkant bedrijfsklaar te maken, de levering van elektriciteit is bevestigd en staat gepland voor 01-2023.